17-10-2017

Nieuwe Werkplaats en trainingsruimte voor Aebi Schmidt in Alphen a/d Rijn

2017-10 Nieuwbouw Alphen a/d Rijn

Medio mei 2017 werd de eerste heipaal in de grond geslagen. Een mooi moment, want dit was de start van het nieuwbouwproject van Aebi Schmidt in Alphen a/d Rijn. Het nieuwe pand is hier gevestigd op het Industrieterrein De Schans ll en is vanaf de N11 goed zichtbaar. Vanaf deze -meer centralere- locatie kunnen klanten uit met name het Westen en Zuiden beter bediend worden. En ook voor onze Belgische klanten is deze locatie goed bereikbaar.

Het nieuwe pand bestaat uit een ruime werkplaats, een grote demoruimte en kantoor-/ontvangstruimtes. Dit maakt het mogelijk voor Aebi Schmidt om op deze nieuwe locatie ook klanten te ontvangen om o.a. demonstraties en trainingen te geven.

 

Als alles volgens planning verloopt zal de sleuteloverdracht in december zijn. Hiermee sluiten we de deuren van ons pand in Leimuiden. Uiteraard houden we wel rekening met onze klanten. Bij winterse weersomstandigheden wordt de verhuizing -indien nodig- uitgesteld, zodat wij eventuele storingen aan machines kunnen verhelpen. Want veiligheid van de weggebruikers gaat voor!