Mobiele werkplaatsen

Strategisch verspreid over Nederland heeft onze serviceorganisatie 24 eigen servicemonteurs met een complete mobiele werkplaats. Deze vakbekwame monteurs hebben de beschikking over een compacte vrachtwagen die uitgerust is als een volledige werkplaats. De mobiele werkplaats is voorzien van een uitgebreid onderdelenmagazijn met alle benodigde onderdelen, dat via ingenieus systeem automatisch wordt beleverd.

Alle servicemonteurs zijn ervaren vakspecialisten en gedurende hun volledige werktijd bezig met materieel voor het wegenonderhoud. Er is geen sprake van een dealerorganisatie waar andere prioriteiten spelen. Dit betekent voor u maximale beschikbaarheid en minimale stilstand van uw materieel. Want onze monteurs beschikken over kennis, ervaring en middelen om storingen snel en effectief te verhelpen en onderhoudswerkzaamheden goed en efficiënt uit te voeren.

Dankzij een gunstige verdeling over geheel Nederland is er altijd een monteur op korte rijafstand beschikbaar en kan er bij calamiteiten vanuit meerdere zijden bediend worden. Door het gebruik van moderne communicatiemiddelen en track & trace systemen kan snel en efficiënt gereageerd worden op de actuele situatie.

De kennis van de servicemonteurs wordt up to date gehouden via  de eigen trainingsfaciliteiten van Aebi Schmidt Trainingcenter.  Bovendien kan teruggevallen worden op de expertise en middelen van zowel ontwikkeling als productie in Holten (NL).