Consultancy & analyse

ASH Services ConsultancyAebi Schmidt Solutions maakt het mogelijk om uw voertuigenpark optimaal te benutten. Door consultancy worden de veeg- en strooiroutes in beeld gebracht en wordt bekeken hoe de optimale combinatie tussen de beschikbare voertuigen en strooimachines en sneeuwploegen of veegmachines kan worden gecreëerd.

Volledig afgestemd op uw beleidsplan en uitvoeringsplan. Wanneer deze niet meer actueel zijn, kunnen wij deze voor u opstellen. Ook kunnen wij aan de hand van een QuickScan uw beleid rond de straatreiniging doorlichten en de ‘match’ met uw huidige machinepark beoordelen. Objectief worden behoefte en capaciteit in beeld gebracht, waardoor er een aanzienlijke vooruitgang in efficiency geboekt kan worden zonder concessies aan de schoonheidsgraad.

 

Analyse winterdienst ASH ServicesNido Winteranalyse
Bij de "Nido Winteranalyse" toetsen wij uw gladheidbestrijding van afgelopen winterseizoen. Dit wordt uitgewerkt in een duidelijke rapportage. klik hier

 

Nido Quick Scan
Een snelle scan van één of meerdere aspecten van de prestaties van uw afgelopen winterseizoen. Snel resultaat boeken op het gebied van zoutbesparing of het efficiënt inzetten van materieel? klik hier

 

Nido routeoptimalisatie
Aan de hand van uw strooibeleid en de actuele situatie stellen wij efficiënte strooiroutes samen. Het areaal wordt vastgelegd, de randvoorwaarden uit het beleid worden helder gesteld en samen met u stellen wij optimale strooiroutes samen.

 

Meer informatie?