10-01-2015

2e Swingo voor Rd4

Rd4_swingo_veegmachines_schmidt_geleen
De fluisterstille Schmidt Swingo veegmachine aan het werk

Super stille veegmachine voor de binnenstad.

Rd4 heeft haar wagenpark uitgebreid met een 2e Schmidt Swingo 200 veegmachine. Bijzonder is dat deze tweede veegmachine is uitgevoerd met een speciaal geluiddempingspakket. Met deze machine kan ook in de nachtelijke uren in de binnenstad geveegd worden zonder overlast voor de bewoners. Het geluid tijdens het vegen bedraagt slechts 99 dB. Hiermee biedt Rd4 extra dienstverlening richting haar klanten door de mogelijkheid te bieden om te vegen in rustige uren. Het geluidspakket heeft geen nadelige invloed op de prestaties van de flexibele Swingo veegmachine.

 

Veilige en efficiënte machine 
Door de hoge rijsnelheid is de grootte van het werkgebied van Rd4 geen enkel bezwaar. De Swingo is snel, efficiënt en bovenal veilig overal inzetbaar. De veiligheid is gewaarborgd door de standaard aanwezige veiligheidsvoorzieningen als een antiduikvooras, ruim bemeten schijfremmen rondom en de super comfortabele vering. 

Door het actieve waterrecycle systeem kunnen de chauffeurs langer doorvegen zonder tussentijds water te hoeven tanken. De chauffeurs kunnen ter plaatse het veegvuil storten in een container dankzij de hoge uitkiphoogte van 1400 mm. van de Swingo. Omdat het veegwater in de machine blijft, stort men nagenoeg droog vuil.