09-01-2015

RD4 kiest voor Swingo

RD4_kiest_voor_Swingo
Swingo RD4

Multifunctionele Swingo veegmachine voor een brede veeginzet.

Rd4 heeft haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe Schmidt Swingo 200 veegmachine. Hiermee kan Rd4 richting haar klanten een breder pakket dienstverlening aanbieden. Met de nieuwe veegwagen kunnen niet alleen van fiets- en voetpaden, stegen en winkelcentra gereinigd worden. Ook kunnen kolken worden leeggezogen die niet bereikbaar zijn voor een grote kolkenzuiger. Tot voor kort werden deze met de hand leeg geschept. Dat deze dienstverlening aanslaat bij de klanten van Rd4 heeft zich vertaald in de aanschaf van een 2e Swingo 200 veegmachine. 

 

Veilige en efficiënte machine 
Door de hoge rijsnelheid is de grootte van het werkgebied van Rd4 geen enkel bezwaar. De Swingo is snel, efficiënt en bovenal veilig overal inzetbaar. De veiligheid is gewaarborgd door de standaard aanwezige veiligheidsvoorzieningen als een antiduikvooras, ruim bemeten schijfremmen rondom en de super comfortabele vering. 

Door het actieve waterrecycle systeem kunnen de chauffeurs langer doorvegen zonder tussentijds water te hoeven tanken. De chauffeurs kunnen ter plaatse het veegvuil storten in een container dankzij de hoge uitkiphoogte van 1400 mm. van de Swingo. Omdat het veegwater in de machine blijft, stort men nagenoeg droog vuil. 

 

Feiten 
Tot de klanten van Rd4 behoren o.a. de gemeente Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Vaals. Bij Rd4 heeft men een totaal wagenpark van 85 voertuigen, en werken er ca. 310 medewerkers. Rd4 werkt voor 270.000 inwoners (124.000 woningen) en 3.500 bedrijven. Er wordt jaarlijks 180.000.000 kg. afval ingezameld. 

 

Klik hier voor de informatie op de website van RD4