08-01-2015

Nieuwe veegmachine Montferland

Schmidt_Cleango_voor_Montferland

Schmidt Cleango voor Montferland 

De wegen in en rond de kernen van gemeente Montferland worden sinds kort geveegd met de nieuwe Schmidt Cleango veegmachine. De wendbare en comfortabele veegmachine met 4 m3 laadvermogen zorgt snel en efficiënt voor een super schone leefomgeving. 

 

Veelzijdige veegmachine 
De Schmidt Cleango 400 past perfect bij de veegwerkzaamheden van gemeente Montferland. De betrouwbare machine is degelijk en veelzijdig. Dankzij de snelverkeer uitvoering kunnen de grote rijafstanden tussen de kernen in de gemeente snel overbrugd worden. Door de compacte afmetingen en de handige 3e bezem kan er binnen de kernen tot in de kleinste hoekjes en gaatjes geveegd worden. Bovendien heeft de chauffeur een goede ergonomische werkplek waarbij hij veilig zicht over zijn werkgebied heeft. 

 

Service 
Tijdens de Europese aanbesteding kwam de Schmidt Cleango 400 veegmachine van Nido als beste naar voren. Hierbij speelde het aspect service een belangrijke rol want optimale beschikbaarheid van veegcapaciteit is essentieel voor een productieve inzet. Met het Full-Service contract is gemeente Montferland hiervan verzekerd. Het preventieve onderhoud wordt door Nido tijdig en professioneel uitgevoerd. Daarnaast kan er ook bij eventuele storingen op de snelle adequate servicedienst van Nido gerekend worden. 

 

Overhandiging 
De Cleango werd in augustus door Nido officieel in ’s-Heerenberg overhandigd aan wethouder Wissink. Op zijn beurt droeg hij de veegwagen over aan de chauffeurs van de buitendienst.