07-01-2015

Cleango veegmachine in Delft

Cleango_Delft

Schmidt Cleango 400 veegwagen

borstelarm,Vanaf augustus worden de doorgaande wegen in de binnenstad van Delft geveegd met de nieuwe Schmidt Cleango 400 veegmachine. Deze wendbare 4m3 veegmachine is flexibel inzetbaar voor alle gangbare veegwerkzaamheden. Voor gemeente Delft is de machine onder andere uitgevoerd met een hogedrukspuit en een 3e borstelarm. Deze extra borstelarm is ideaal voor het reinigen van moeilijk bereikbare straathoeken en kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van onkruid. 

 

Aanbesteding 
Na een Europese aanbesteding werd Nido gecontracteerd voor het leveren van veegmachines volgens een raamcontract met een looptijd van 3 jaar. De weloverwogen keus voor Nido en de Schmidt veegmachine kwam tot stand dankzij de prima producten en de professionele service-organisatie. 

 

Gemakkelijk te bedienen 
De Schmidt Cleango 400 veegmachine is gemakkelijk te bedienen. Na een korte instructie bij de aflevering kon chauffeur Nico direct aan de slag met zijn nieuwe machine. Hij is erg tevreden met zijn nieuwe machine. Voor hem biedt de Cleango een perfecte werkomgeving. In de ruime cabine heeft hij prima zicht op de omgeving en het veeggebied bovendien rijdt de Cleango super comfortabel.