01-01-2015

Swingo voor Steenbergen

Swingo

Schmidt Swingo verdubbelt veegcapaciteit

Met de komst van de compacte Schmidt Swingo veegmachine is gemeente Steenbergen nog schoner geworden. 

 

Capaciteit van een grote veegmachine 
Dankzij de flexibele Swingo veegmachine is de veegcapaciteit van de gemeente verdubbeld. Want ondanks de beperkte afmetingen presteert de 2 m3 Swingo veegmachine als een grote veegmachine. In de afgelopen periode werd dubbel zoveel zwerfvuil geveegd ten opzichte van de situatie dat de al aanwezige 4m3 veegmachine het werk alleen moest doen. 

 

Veegresultaat 
Dankzij de gunstige gewichtsverdeling kan de Swingo ook op moeilijk bereikbare plekken in de kernen en het centrum ingezet worden. Nauwe straatjes en de markt zijn geen probleem. Bovendien kan met het slimme “gestoken” borstelsysteem het zwerfvuil rond straatmeubilair gemakkelijk geveegd worden. 

 

Comfortabele werkplek 
De vaste chauffeurs Marjo en John zijn met de Swingo helemaal in hun nopjes. In de ruime cabine hebben zij een comfortabele werkplek en hebben bovendien perfect zicht op het veegwerk en de direct omgeving. Het veilige en comfortabele hydropneumatische veersysteem van de Swingo zorgt ervoor dat zij ook goede controle over de machine hebben tijdens het rijden met volbeladen machine.